HUR FUNGERAR ORBERA BALLONEN?

BALLONEN SJÄLV OCH INTERVENTIONEN

Orbera-ballongen är ett viktminskningssystem som använder en gastrisk ballong som tar plats i buken. Ballongen placeras i buken genom munnen med en minimalt invasiv endoskopisk procedur medan patienten är under mild sedering / berusning. När ballongen placeras i buken fylls den med saltlösning, varefter den expanderar och tar upp önskat utrymme i buken.

HUR ORBERA-BALLONEN FUNGERAR

Ballongen tar plats i buken för att hjälpa patienter att gå ner i vikt. Under kursen kallas patienten upp var 14: e dag av en av våra dietister för att optimera behandlingen och säkerställa viktminskning. Ballongen tas bort efter 6 eller 12 månader beroende på typ.

RESULTAT MED ORBERA

Studier visar att patienter som använde magplastik förlorade i genomsnitt 3 gånger så mycket som personer som bara ändrade sin kost och aktivitetsnivå (Källa: orbera.com). Med en behandling på Gastriball får du också råd och vägledning från en av våra erfarna dietister som hjälper dig med kost och motion. Tillsammans sammanställer du en plan som kompletterar Orbera Abdominal Balloon och ger en varaktig viktminskning och en hälsosam livsstil.

GODKÄNNANDE

Orbera har CE-märkning och uppfyller därför alla EU-rättsliga krav på medicintekniska produkter. Ballongen är också godkänd av amerikanska FDA (Food and Drug Administration), vilket motsvarar det danska hälsoministeriet. Under 20 år har behandlingen hjälpt mer än 220 000 människor världen över.

S

Spatz ballong

Spatz3 justerbar ballong är tillverkad av medicinsk silikon av hög kvalitet. Den fylls med färgat saltvatten, saltvatten.

VÅRA KLINIKER

Charlottenlund

Gastriball Helsingborg

Scroll to Top